wARM

wARMToepassings vir produktiwiteit en tydsbestuur LEES NOU
wARMAmerikaanse immigrasie neem die middelpunt in die 2024-verkiesing na die dood van die student in Georgia LEES NOU
wARMNovak Djokovic klop Carlos Alcaraz, dring deur na Franse Ope-eindstryd LEES NOU
wARMBiden se Grand Canyon Monument-aanwysing: 'n dapper skuif vir bewaring LEES NOU
wARMOekraïne-gesinsskema is uitgebrei om gesinne te help om oorlog te vlug LEES NOU
wARMMichael Cohen Vet voorspelling oor Donald Trump se komende New York-verhoor LEES NOU
wARMThe Buzz Around Golden Globe-nominasies 2024 LEES NOU
wARMVerower die Port Union Drive-toets LEES NOU
wARMAmerikaanse ekonomiegroei in eerste kwartaal skerp hersien tot 2% jaarlikse koers, wat verwagtinge weerstaan LEES NOU
wARMBritney Spears Onbekende Foto's LEES NOU
TUISBLAD
parafiks spyskaart
KRY NUUS VAN DIE WERELD OF PLAASLIK! PLICKER BIED JOU 'N GROOT INHOUD ERVARING EN LEIDING. BEGIN NOU OM TE ERVAAR. BLY GELUKKIG.
Sam Bennett

Sam Bennett

29 Junie 2023 Opgedateer.

3 DK LEES

30 Lees.

Los Angeles Angels maak franchisegeskiedenis met rekord-oorwinning van 25-1 oor Rockies

In 'n buitengewone vertoning van aanvallende krag het die Los Angeles Angels het 'n geskiedkundige oorwinning teen die Colorado Rockies behaal met 'n klinkende telling van 25-1.

Die wedstryd het gesien hoe die Engelse franchise-rekords opgestel het vir die meeste lopies en treffers, wat 'n blywende merk in hul geskiedenisboeke gelaat het.

Die Engelse het op die slagvriendelike Coors-veld gespeel en gebruik gemaak van die gunstige toestande en 'n aanslag op die Rockies se werwers ontketen.

Die span se kolwers het 'n merkwaardige 28 houe in 52 kolfbeurte gekry, wat 'n nuwe franchise-rekord opgestel het. Elke aanvangsspeler het ten minste een treffer aangeteken, met die span wat ook ses stappe getrek het terwyl hulle net drie keer geslaan het.

Die wedstryd het 'n dramatiese wending in die derde beurt geneem toe die Los Angeles Angels het 'n verstommende 13 lopies aangeteken, wat die franchise-rekord gelykop vir die meeste lopies aangeteken het in 'n enkele beurt.

Met 2-0 voor aan die begin van die beurt, het die Engelse drie agtereenvolgende tuislopies van die Rockies-aanvanger Chase Anderson losgelaat.

Mike Trout, Brandon Drury en Matt Thaiss het almal diep op opeenvolgende velde gegaan en die Rockies verstom gelaat. Interessant genoeg was Anderson ook die laaste werker wat drie agtereenvolgende tuislopies in 'n wedstryd in 2020 teen die Yankees opgelewer het.

Die Los Angeles Angels offensiewe ontploffing gaan voort

Los Angeles Angels

Soos die derde beurt gevorder het, het die Los Angeles Angels het voortgegaan om op die lopies te stapel, wat die Rockies hulpeloos gelaat het. Teen die tyd dat die beurt geëindig het, het die Engelse 'n verstommende voorsprong van 15-0 gehad.

Die doeltreffendheid het in die vierde beurt voortgeduur toe die Engelse nog agt lopies bygevoeg het, wat hul voorsprong na 'n indrukwekkende 23-0 ná net vier beurte gebring het.

Terwyl die Los Angeles Angels slegs twee bykomende lopies in die wedstryd aangeteken het, het hul totaal van 25 lopies 'n nuwe franchise-rekord opgestel, wat hul vorige rekord van 24 lopies in 'n 1979-wedstryd teen die Toronto Blue Jays oortref het.

Die span se 28 treffers het ook 'n nuwe franchise-rekord opgestel, wat hul vorige hoogtepunt van 26 treffers oortref het in 'n 1980-wedstryd teen die Boston Red Sox en die voorgenoemde 1979-wedstryd teen Toronto.

Die oorwinningsmarge van 24 lopies het ook 'n nuwe spanrekord opgestel, wat een van die grootste wenmarges in die Major League-bofbalgeskiedenis merk.

Hunter Renfroe en Mickey Moniak het albei 'n perfekte 5-uit-5 op die bord behaal, terwyl David Fletcher uitgestaan ​​het met vyf lopies ingekolf (RBI).

Ten spyte van die span se buitengewone vertoning het die superster Shohei Ohtani egter 'n moeilike aand gehad, met 1-voor-7 met twee strike.

Die Los Angeles Angels rekordoorwinning van 25-1 teen die Colorado Rockies sal onthou word as een van hul mees dominante vertonings in die franchise-geskiedenis.

Die span se merkwaardige aanvallende vertoning, uitgelig deur talle houe en lopies, het hul plek in die rekordboeke verseker.

Soos die seisoen vorder, beoog die Engelse om voort te bou op hierdie geskiedkundige oorwinning en voort te gaan met hul strewe na sukses in Major League Baseball.